Post by nasertiwersio on Feb 20, 2022 3:41:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 8 Ball Pool ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 8 Ball Pool IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ 8 Ball Pool 2022 version ▞▞▞
Всъщност не знам какво не е наред с тази игра, толкова е разочароващо, след като се уверя, че имам достатъчно данни/стабилна интернет връзка, но все пак приложението замръзва цялото шибано време. Моля, вие, момчета, трябва да работите за подобряването на тази игра. Аз също играя COD и работи добре.
Играта е чудесна, но подтиква към хазарт.
Ne mi dava безплатно завъртане
Мадрид Плаза Майор... Защо взема парите си два пъти и не ме пуска да играя в турнира? Прави ли пари няколко пъти, без да залага?
много добра
На микави пътката каде са ми парите
Мамка ми играя я от 3 години и съм 478 левел днес ми баднаха провала защооо😤😤😤😭мамка му кажете ми защо
Добра игра, когато не се срива, екранът се изключва, което ме кара да пропусна изстрела си, да взема монетите си. Не за първи път, но със сигурност ще бъде за последен.
8 Ball Pool Sport gbp
8 Ball Pool Športne igre zos
Играта е много лоша, мразя я
Супер е .😉
Егати глупаците сте беее. Тъпанарчетата, че ми махнахте аватара, който си сложих и успешните. Глупци. Ебати тъпия ъпдейт бе педали мръснии. Путки с путки такси. Да си стоиш в мишите путкенски дупки мършички
Играта е добра, но процентът ми на печалба е някак замразен, само намалява и никога не се повишава, независимо колко игри спечеля!
много добра игра
Понякога е добре, но физиката на топката е толкова нереална, че е досадна. Виждал съм направени кадри, които е невъзможно да се пресъздадат на реална маса. Също така вие плащате джоба 8ball, преди да наредите удар. кой прави това? Никога не съм играл игра, където това е нещо. Ако могат да поправят тези ядове, ще му дам 5/5.
Супер син тик ток
Добра игра за прекарване на време. Бихте ли ми отговорили защо не ми дават трофеи за арени, където те все още са там, за да спечелят. Чаках новата седмица, но не получавам трофеи, но получавам парите за победа. Също така не мога да видя никоя от другите лиги по пътя ми за трофеи изведнъж
Това е забавна игра, но всеки път, когато е мой ред, не мога да преместя щеката си и когато е на ред на другия човек, виждам как движат щеката, как? И също така в 9 топка, когато играх в първия рунд, другият играч удари деветата топка и спечели, така че следващия път, когато я играя, ударих топката 9, когато беше моят ред, но пишеше, че съм загубил и трябва да ударя нещо с най-малката топка така, моля, поправете го, благодаря или ще ви накара (шегувам се)
dali ima haker za taq igra
Как трябва да премахна моя абонамент моля ви кажете ми
8 Ball Pool სპორტი sql
Buddy Toss Опуштене jaz
Много недоизмислена игра, която е направена за пари. Алчността която продължава се увеличава и те прецаква по всички възможни начини. От невъзможни събития до нагласени мини игри и т.н.
Не мога да инсталирам как трябва
Играта е наред, но едно нещо, което не харесвам в нея, е, че купих върховния Cue, похарчих £14,99 за някои монети и малко 1kCash, за да купя supreme cue, само току-що разбрах, че са 10 милиона монети, за да презаредя репликата сам, така че не съм да не харча повече пари за играта, ако това е, което очаква 10 милиона от мен, няма шанс.
Поправете глупавата си игра!
Супер яко
8 Ball Pool Sukan rbkm
Много често забива играта моля направете нещо.Специално към модераторите вземете мерки.
👌
отнема много време да играеш с предизвикателство r и понякога отнема удара ти, дори и да го получиш плюс трябваше да чакам до 2 минути, чакайки друг човек да се свърже отново с играта и да продължа, докато може да се опитам да се свържа отново и не само губя удара си понякога и играта
Зарежда дълго време и пак не ми се включва
Много измамна игра !!!!
Играта в ход често увисва и резултатите се обръщат неочаквано, което разочарова играча, който е бил на прага да спечели играта, но изведнъж, когато играта се събужда, печелившият играч се оказва по-слаб... 🤔🤤🤒 Освен това всеки ден, когато завърша игрите, оставям монети, спечелени в хиляди, но всеки път, когато се върна към играта си, комплектът, ако монетите ми са мистериозно изчезнали Каква е логиката
Играех турнир и след всеки изстрел бях блъснат за известия „време за актуализиране“. Моля, изградете така, че да не прекъсва играта на живо. Загубих BTW.
Ужасно много забива, постоянно се губят игри и пари от бъгове.